Card fidelizare

Card fidelizare Office Refill

 

    In dorinta de a multumi clientiilor fideli, ce constant au incredere in produsele si serviciile oferite de Office Refill, incepand cu luna Ianurie 2013 emitem carduri de fidelitate ce pot fi ridicate din magazinele noastre.

    Emiterea cardurilor de fidelitate se face pe baza analizei clientilor sau poate fi solicitata direct de client, ulterior fiind anuntat de data la care poate fi ridicat acesta din magazinul indicat .

Posesorii cardurilor de fidelitate beneficiaza, pe o perioada nedeterminata, de discount-uri pentru urmatoarele categorii de produse si servicii :


- Cartuse laser compatibile laser - 10% Discount;

- Cartuse compatibile cerneala ( Rezerve ) - 10% Discount;

- Cartuse compatibile cerneala ( Cu cap de printare ) - 5% Discount;

- Reumplere cartuse laser monocrom -  10% Discount;

- Reumplere cartuse laser color - 5% Discount;

- Reumplere cartuse cerneala monocrom sau color - 10% Discount

 

 

 

REGULAMENT PROGRAM FIDELIZARE TOKO – OFFICE REFILL

 

1. CONDITIILE DE PARTICIPARE IN PROGRAMUL DE FIDELIZARE TOKO – OFFICE REFILL

1.1. Inscrierea in program se face prin distribuirea cardurilor de fidelitate clientiilor finali ai Toko SRL si a clientiilor magazinelor Office Refill, in urma rapoartelor interne.

1.2. Participarea la program se va face prin intermediul Cardului de fidelizare oferit de personalul din magazinele Office Refill.

2. AVANTAJE

 2.1. Detinãtorii de card vor beneficia de discount-uri pentru categoriile de produse comercializate de Toko prin magazinele sale Office Refill precum si de prioritate in informarea despre produse noi, invitatii la evenimentele organizate de compania noastrã si promotiile generale sau dedicate exclusiv posesorilor acestui card.

2.2. Pentru a beneficia de avantajele Cardului de Fidelizare Office Refill posesorul  are obligativitatea de a-l prezenta la fiecare cumparare efectuata in magazinele Office Refill Vacaresti si Office Refill Baneasa.

2.3. Incapacitatea de a prezenta cardul duce la imposibilitatea de a beneficia de avantajele programului de fidelizare (aplicarea discountului conform cu lista prezenta in site-ul www.office-refill.ro sectiunea Fidelizare).

 3. DESFÃSURAREA PROGRAMULUI:  REGULAMENT

3.1. Cardul se acorda oricarui client final care are istoric de cumparare in ultimele 3 luni inaintea datei acordarii cardului.

3.2. Pentru a beneficia de avantajele programului de fidelizare, posesorul cardului are obligatia:

a)       Sa comunice datele de contact ( mail si nr. telefon valide ) in momentul in care semneaza procesul verbal de predare primire a cardului de fidelizare

b)       sa prezinte acest card la orice cumparare efectuata, pentru inregistrare acesteia si pentru a beneficia de discount-urile valabile;

c)       sa verifice inainte de a iesi din magazin daca pe factura fiscala i s-a acordat discountul mentionat in site-ul www.office-refill.ro, la sectiunea Card Fidelizare (http://www.office-refill.ro/card_fidelizare.php).

3.3. Discountul se va activa automat pentru produsele care fac parte din categoriile de produse mentionate in site-ul www.office-refill.ro  la sectiunea Card Fidelizare (http://www.office-refill.ro/card_fidelizare.php). S.C. TOKO SRL isi rezerva dreptul de a anula, modifica sau adauga categoriile de produse, inclusiv discount-urile acestora.

3.4. Discountul nu se cumuleaza cu alte discounturi sau promotii existente în magazinele Office Refill.

3.5. Angajatii SC TOKO SRL nu pot participa in acest program si nu pot detine carduri de fidelitate.

3.6. In cazul pierderii sau furtului cardului posesorul trebuie sa contacteze cel mai apropiat magazin sau sa scrie la adresa de email marketing@toko.ro  si transmita datele de identificare (Nume, Prenume, Nr. Telefon).

4. MENTIUNI

 4.1. TOKO SRL este inscrisa in Registrul General de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 21688 si prelucreazã datele cu caracter personal exclusiv pentru emiterea cardului, reclamã, marketing, publicitate si furnizare de bunuri si servicii. Datele dumneavoastrã de contact (adresã, numarul de telefon si e-mailul) ne vor permite sã vã prezentãm activitatea noastrã.

4.2. Prin semnarea procesului verbal de predare primire a cardului de fidelizare, participantul este de acord sã primeascã prin postã, telefon sau e-mail materiale informative si/sau publicitare din partea S.C. TOKO S.R.L. despre oricare dintre retelele de magazine OFFICE REFILL participante, produsele comercializate de acestea precum si alte servicii/produse oferite de S.C. TOKO S.R.L.  

Conform Legii nr. 677/2001 aveti dreptul de interventie asupra datelor Dvs personale: de opunere contra prelucrãrii si de stergere a acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, vã puteti adresa cu o cerere scrisã, datatã si semnatã la adresa de mail marketing@toko.ro sau in Strada Siriului Nr. 36-40, etaj 2, sector 1, Bucuresti.

4.3. S.C. TOKO  S.R.L îsi rezervã dreptul sã hotãrascã în orice moment modificarea sau încetarea programului de fidelizare si a prezentului regulament pentru acordarea si a folosirii cardului de fidelitate.

4.4. S.C. TOKO S.R.L isi rezervã dreptul de a anula cardurile care nu sunt folosite o perioada mai mare de 12 luni de la activare, precum si pe cele care au fost declarate furate/pierdute de cãtre posesorii lor, precum si pe cele care au fost folosite fraudulos.

Cardurile de fidelitate sunt emise de SC TOKO SRL si sunt valabile exclusiv in magazinele OFFICE REFILL participante de pe teritoriul Romaniei.
Lista magazinelor participante la Programul de Fidelizare TOKO – OFFICE REFILL este disponibila la adresa www.office-refill.ro, la sectiunea Magazinele Noastre (http://www.office-refill.ro/magazinele_noastre.php).  
Lista produselor sau a categoriilor de produse pentru care se aplica discount-ul este valabila la adresa www.office-refill.ro la sectiunea Card Fidelizare (http://www.office-refill.ro/card_fidelizare.php).

Bucuresti - Magazin Pipera
Bucuresti - Magazin Vacaresti
Dambovita - Magazin Racari

| Produse si Servicii | Incarcare cartuse laser | Incarcare cartuse cerneala | Service echipamente printare | Consumabile OEM | Consumabile compatibile | Noutati | Tehnic | Contactati-ne |


Copyright © 2011 SC TOKO SRL   Termeni si conditii de utilizare
Protectia consumatorului - ANPC